VÅRE TJENESTER

Nedenfor ser du de tjenestene vi tilbyr. Les mer om hver enkelt tjeneste ved å følge linkene.

BES foretar komplett prosjektering med utarbeidelse av beskrivelser og tegninger. Moderne dataassistert konstruksjonssystem benyttes for å få layouter og tekniske løsninger «på papir».

På eget verksted i Oslo produseres stålkonstruksjoner og mekaniske løsninger som for eksempel lasteramper, skreddersydde porter, lastehus, værtetninger, transportanlegg m.m.

Som et av medlemmene i BES gruppen utfører Bygg & Energi Service A/S den nødvendige entreprenørvirksomhet med graving, asfaltering, fundamentering, støping samt oppsetting av vegger og tak, som er en naturlig del av totalleveransen.

En erfaren stab av montører utfører montering hos kunder der de måtte være. BES har levert anlegg over hele Norge, men også utenfor landets grenser som for eksempel til Coca-Cola’s anlegg i Warszawa, Polen og Rieber & Søn ASA/TORO A/S anlegg i Praha, Tsjekkia. Våre samarbeidspartnere i Finland, Sverige, Danmark, Holland, Tyskland og England har i tillegg en rekke installasjoner i hele Europa som benyttes når kundene ønsker å se spesielle løsninger som ikke er i Norge.

BES AS serviceteknikere er «på hjul» og tilgjengelige via personSearcher og mobiltelefon. Et rikholdig servicelager sentralt plassert i Oslo, samt et forhandlernett med samarbeidspartnere over hele Norge, gjør at man kan foreta raske utrykninger for å utføre enkle reparasjoner eller komplette utskiftninger.